Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletics de Mollerussa (310174) - Deskiziadores (773587) » 452897107: T41/R3

Copa 452897107 Información oficial sobre el partido 452897107 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Athletics de Mollerussa Alineación oficial del equipo 'Athletics de Mollerussa' en el partido 4 - 3 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Athletics de Mollerussa Alineación oficial del equipo 'Athletics de Mollerussa' en el partido 1 - 6 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
Tiene bastante suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletics de Mollerussa

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AsMolle van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio 'Magic' Pantoja va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Antonio 'Magic' Pantoja entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al AsMolle, un peu providencial d'en Pier Nicola Amico va situar el 2-2 al panell digital.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Pheakdei On va anar a parar al cap de Juan Carlos 'Búfalo' López Gil que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a AsMolle el 3 - 2.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio 'Magic' Pantoja va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Vinzenz Schärfinger va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Daniel Alves va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Deskiziadores

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Dskiziados va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Pablo Ignacio Ortiz Diaz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador de Dskiziados Vlad Lung va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 66 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Dskiziados seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Cédric Jean-Baptiste va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christer Norstad va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Juliano de la Puerta va poder marcar per a Dskiziados en un servei de cantonada picat per en Christer Norstad quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.