Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real catanense (796740) - Atlético Barrallo (49202) » 452896342: T41/R3

Copa 452896342 Información oficial sobre el partido 452896342 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Ceballuts Alineación oficial del equipo 'Ceballuts' en el partido 2 - 5 Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ceballuts Alineación oficial del equipo 'Ceballuts' en el partido 3 - 0 Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceballuts

Goles Goles

  • 100 Minuto 55 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. János Guliga va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): János Guliga s'emportà una gran ovació del públic local al minut 61, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Giancarlo Zerri va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 25 de joc.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Alípio Carreira Ferreira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ceballuts.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lorenz Schachinger va estar a punt d'acabar en gol al minut 107, però el porter visitant Leonardo Talero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ceballuts Gabriel Mikeroga, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Leonardo Talero. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Pablo Tolosán de Ceballuts va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ceballuts, 杨 (Yang) 其凯 (Qikai), col·locà la pilota just a les mans d'en Leonardo Talero. El marcador: 2 - 4.

Peña Cadista El PELOTAZO

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): PELOTAZO va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Marco Antonio Millán va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Marco Antonio Millán va aprofitar un error defensiu al minut 8, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a PELOTAZO.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PELOTAZO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Urtzi Beobide, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Leonardo Talero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a PELOTAZO.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): 施 (Shi) 昌光 (Changguang) va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de PELOTAZO, Dani Cana Galindo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 5 al marcador.