Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gambus (796363) - Real Severies Paraiso Natural (436900) » 452707519: T41/R2

Copa 452707519 Información oficial sobre el partido 452707519 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Cabeça d'all F.C. Alineación oficial del equipo 'Cabeça d'all F.C.' en el partido 0 - 3 Atletico Critter Alineación oficial del equipo 'Atletico Critter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cabeça d'all F.C. Alineación oficial del equipo 'Cabeça d'all F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico Critter Alineación oficial del equipo 'Atletico Critter' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabeça d'all F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ilie Iliescu no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al 38, Juan Ramón Baloy hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Kosma Rewerski. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Elano Soler va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Primo Fantoni des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pietro Cannau de Cabeça va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Ramón Baloy de Cabeça la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lorenzo Vannone.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Paco Forrado va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cabeça estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Atletico Critter

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mircea Moiseş de Atletico es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ueli Udelhoven va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paco Pacheco, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Atletico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Paco Pacheco, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Edgar Romero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jere Simberg de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Mario Peccia de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Răzvan Hamza no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nacho Romero Osborne al camp.