Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tramuntana C.F. (1413988) - imaclleida f.c (119442) » 452707398: T41/R2

Copa 452707398 Información oficial sobre el partido 452707398 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Real Kolae Alineación oficial del equipo 'Real Kolae' en el partido 4 - 1 F.C. Sherlock Alineación oficial del equipo 'F.C. Sherlock ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Kolae Alineación oficial del equipo 'Real Kolae' en el partido 2 - 1 F.C. Sherlock Alineación oficial del equipo 'F.C. Sherlock ' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Kolae

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Erkka Velin de Kolae aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alfredo Ginex va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Knut Reb la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Nicolas Fine de Kolae va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Kolae va aconseguir el 4 - 1 quan Alfredo Ginex va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordan Lajus! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gerard Forcadell al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicolas Fine va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jordan Lajus. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordan Lajus de Kolae la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arthur Bofferding de Kolae amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Knut Reb va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

F.C. Sherlock

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Sherlock van mostrar una bona compenetració quan al minut 73 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Salva Roigé va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Mohamed Vilella va encarar al porter al 24, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 53 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mohamed Vilella amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Sherlock es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que André do Carballiño no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Elias Séchaud al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Mohamed Vilella se sentia fresc com una rosa.