Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Patadas (1336543) - Serrilla FC (1585695) » 452707013: T41/R2

Copa 452707013 Información oficial sobre el partido 452707013 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido 5 - 4 Amazonas Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Amazonas Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido 1 - 1 Amazonas Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Amazonas Club Deportivo' en el partido
Tiene mucha potra 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,3 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Pableras

Goles Goles

  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Rafael Casas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Atletico Anton Mirambell quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Pedro Ballesta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Abel Capallera del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, José María Malo de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 102 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José María Malo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Abel Capallera no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Anton Mirambell no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Abel Capallera xutant per a Atletico va fer anar la pilota just on la volia, però Paris Leontokardos, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Pepe Luis Chilla no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paris Leontokardos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Anton Mirambell, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Stefan Hökland anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Atletico.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Rafael Casas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

Amazonas Club Deportivo

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Akilles Tiirikainen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Akilles Tiirikainen va xutar magistralment una falta al minut 20 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, un refús desafortunat de Türker Göktuğ, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Osmar Samuel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Friderich Rößel de Deportivo va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ricardo Carranza va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 103 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Akilles Tiirikainen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sırrı Özerhan.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Osmar Samuel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Andrzej Binda de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Türker Göktuğ en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fabio Buhofer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Türker Göktuğ va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Deportivo i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo Mihai Preoteasa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Türker Göktuğ es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Deportivo Tatiano Casa-Nova va intentar enganyar Türker Göktuğ amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.