Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bakosteam (1367644) - Casta Team FC (1366465) » 452706925: T41/R2

Copa 452706925 Información oficial sobre el partido 452706925 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Spes nostra Alineación oficial del equipo 'Spes nostra' en el partido 1 - 2 Casta Team FC Alineación oficial del equipo 'Casta Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spes nostra Alineación oficial del equipo 'Spes nostra' en el partido 0 - 1 Casta Team FC Alineación oficial del equipo 'Casta Team FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spes nostra

Goles Goles

  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Luis Torralva de nostra va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Lolo Frasquet, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de nostra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Patxi Rivero Camacho, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de nostra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Torralva va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El nostra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Patxi Rivero Camacho va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Patxi Rivero Camacho hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Meinrad Aymard. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Albacete.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baraquiel García de Axpe de nostra es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Casta Team FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Casta va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Andreas Lindblad va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Carlos 'Jefe' Maino va pentinar un córner cap al segon pal que Virgilio 'el Titu' Rochafrida va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Casta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nicolás Lahiena va desviar el xut final de Federico 'el Brujito' Gort després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Virgilio 'el Titu' Rochafrida quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mārtiņš Zigerts va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Virgilio 'el Titu' Rochafrida va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nicolás Lahiena va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fevzi 'Turkish Thunder' Kale es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.