Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DrinkTeam F.C. (777337) - C.D.PLATON (439988) » 452705943: T41/R2

Copa 452705943 Información oficial sobre el partido 452705943 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

F C Tigaiga Alineación oficial del equipo 'F C Tigaiga' en el partido 3 - 4 C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F C Tigaiga Alineación oficial del equipo 'F C Tigaiga' en el partido 3 - 2 C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,8 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F C Tigaiga

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sebastian-Daniel Seni de fctig va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Petri Piskonen es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastian-Daniel Seni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Massimo Finelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): fctig va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gernot Dodes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Can Karaca va estar a punt d'acabar en gol al minut 98, però el porter visitant Adrián Aznar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Massimo Finelli xutant per a fctig va fer anar la pilota just on la volia, però Adrián Aznar, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Can Karaca de fctig, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Aznar en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Arsi Pulakka anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a fctig.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de fctig Sebastian-Daniel Seni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrián Aznar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de fctig Mayer De la Rosa va intentar enganyar Adrián Aznar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.

C.D.PLATON

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Miguel Cano va xutar magistralment una falta al minut 4 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 54 (Ocasión de falta): El C.D.PLATON va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 54 amb un llançament de falta perillós. En Miguel Cano però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Josep Lluís Miràngels de C.D.PLATON, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 104, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Salvador Cornellana va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Arsi Pulakka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Remeli Abd Hamid.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Josep Lluís Miràngels ocupà el lloc d'en Diogo da Xironda al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de C.D.PLATON quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Mauro Molins va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de C.D.PLATON a la tanda de penals: 0 - 1!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de C.D.PLATON, Miguel Cano, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Remeli Abd Hamid va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adolfo Ospina va xutar fora per a C.D.PLATON, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Salvador Cornellana de C.D.PLATON, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Arsi Pulakka en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.