Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fierunes (1590250) - The Automatic Monster's (125202) » 452704950: T41/R2

Evento: 030_1 (20629 espectadors van assistir al El Coliseo de los Fierunes tot i la forta pluja que va caure. En Ðorđe Janić va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Joseph Mwanazila i Al Gore.)
Evento: 020_5 (El sistema tàctic escollit per l'entrenador del fierunes va ser un 3-5-2.)
Evento: 021_5 (Els titulars del fierunes van ser: Stanzani - Quiñones, Viscón, Stenman - Serrano, Häger, Piket, Goina, Eleizamendi - Cibinetto, Buchkovski.

)
Evento: 020_3 (Els aficionats cantaven cançons que rimaven amb Paileboat, mentre els jugadors saltaven al terreny de joc amb un 3-5-2 com a sistema tàctic.)
Evento: 021_4 (Pel Paileboat, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Paška - Fortune, Alén, Eiduks - Floc’h, Brinkhoff, Stojanac, Liszkowski, Poirot - Stromecki, Nauer.

)
Evento: 335_2 (Es veia d'una hora lluny que fierunes confiava en sorprendre el rival amb alguna acció individual.)
Evento: 332_5 (De seguida es va veure que l'entrenador de Paileboat volia cedir la iniciativa al rival per poder sorprendre'ls al contraatac.)
Evento: 173_5 (Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Arvīds Eiduks va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.)
Evento: 210_4 (En Rubén Serrano tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.)
Evento: 510_2 (L'àrbitre va mostrar a Edgardo Cibinetto de fierunes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.)
Evento: 211_5 (Una bona jugada de Wilmar Piket hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.)
Evento: 302_2 (La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ventura Alén no era cap impediment.)
Evento: 045_3 (0 - 1 era el resultat a la mitja part.)
Evento: 040_1 (Domini dels 45 minuts pel fierunes, amb un 56 per cent de la possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 370_2 (Als 46 minuts de partit, l'entrenador encara creia que podia millorar les coses. Va ordenar a en Goran Buchkovski que assumís un nou rol dins del camp. Es va situar en el lloc d'en Rubén Serrano, que a la vegada va ser desplaçat a la posició d'origen del primer.)
Evento: 350_3 (La banqueta estava inquieta, i al minut 46 l'entrenador va decidir donar-li a Gil Golan l'oportunitat que feia temps que esperava. Goran Buchkovski va sortir del camp renegant entre dents.)
Evento: 281_5 (Amb una sola finta, en Yohan Floc’h va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.)
Evento: 305_4 (Els tacs de les botes d'en Rubén Serrano no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.)
Evento: 236_3 (Wilmar Piket es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol. )
Evento: 113_2 (Després de 76 minuts de partit, Wilmar Piket igualava per fierunes en rematar una jugada d'atac per la dreta.)
Evento: 352_4 (Quan en Cristóbal Eleizamendi va veure el seu dorsal, va mirar el marcador i va veure que era el minut 80, i va pensar: "un altre cop jo, l'entrenador em té mania". I va començar a caminar cap cot cap a la banda. Va deixar el seu lloc a en Pablo Gorostizu que va entrar amb ganes de fer un bon partit.)
Evento: 080_3 (Després del moviment de jugadors, Conny Häger va posar-se el braçalet de capità de fierunes.)
Evento: 352_2 (Al minut 80, l'àrbitre va donar permís perquè fierunes fes un canvi. En Javier Duany es va posar la samarreta per dins i va fer un glop d'aigua mentre escoltava les instruccions de l'entrenador, que va decidir canviar en Luis Viscón.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al fierunes, amb un 59% de possessió.

)
Evento: 070_4 (Quan l'arbitre va xiular el final de la segona part el marcador continuava empatat. El reglament exigia que es disputés una pròrroga.)
Evento: 122_2 (Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Franco Goina de fierunes aconseguir un gol al minut 93 que posava per davant els locals: 2 - 1.)
Evento: 233_3 (Al minut 97 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wilmar Piket de fierunes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.)
Evento: 041_5 (En Edgardo Cibinetto va fer un partit admirable per a fierunes.)
Evento: 042_1 (Gil Golan, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de Paileboat va ser sens dubte Ventura Alén.)
Evento: 042_3 (Tanmateix, Stanisław Liszkowski va fer baixar el nivell de l'equip.)
Evento: 550_1 ()
Evento: 550_3 ()
Evento: 599_3 (El partit va finalitzar amb un 2 - 1.)

Copa 452704950 Información oficial sobre el partido 452704950 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

fierunes Alineación oficial del equipo 'fierunes' en el partido 2 - 1 Paileboat Alineación oficial del equipo 'Paileboat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fierunes Alineación oficial del equipo 'fierunes' en el partido 2 - 1 Paileboat Alineación oficial del equipo 'Paileboat' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fierunes

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Wilmar Piket igualava per fierunes en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Franco Goina de fierunes aconseguir un gol al minut 93 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Rubén Serrano tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Wilmar Piket hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 233 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Al minut 97 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wilmar Piket de fierunes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edgardo Cibinetto de fierunes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Rubén Serrano no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Paileboat

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Arvīds Eiduks va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yohan Floc’h va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wilmar Piket es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ventura Alén no era cap impediment.