Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carpetania S.D. (1366642) - Botxo Athletic Club (437951) » 452704656: T41/R2

Copa 452704656 Información oficial sobre el partido 452704656 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

C.D.BEHOBIA Alineación oficial del equipo 'C.D.BEHOBIA' en el partido 2 - 1 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.BEHOBIA Alineación oficial del equipo 'C.D.BEHOBIA' en el partido 0 - 2 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.BEHOBIA

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Elchanan Yacobson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gigi Criniti ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, C.D.BEHOBIA es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Deivo Viudo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.D.BEHOBIA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): C.D.BEHOBIA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juri Polders no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sandro Baltanás al camp.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Engelhard Cutis de C.D.BEHOBIA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mihai Caracaleanu va prendre el seu rol al minut 75.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): C.D.BEHOBIA va fer una substitució al minut 86. Wouter-Jan Straathof va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Meidan Klinger.

Botxo Athletic Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Athletic va ser finalitzada des de l'esquerra per Łukasz Olesiewicz al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antti Rajajärvi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Łukasz Olesiewicz es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Łukasz Olesiewicz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gabriel Riffo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gabriel Riffo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Torsten Denkhaus va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Engelhard Cutis va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Athletic va deixar en bona posició a en Dror Nagar per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Alexandre Cellier va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Engelhard Cutis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Imants Plostnieks de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Torsten Denkhaus de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Imants Plostnieks se sentia fresc com una rosa.