Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La ostia puta FC (1432279) - Cuervos Team (1415904) » 452704551: T41/R2

Copa 452704551 Información oficial sobre el partido 452704551 en Hattrick

11.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 2 - 4 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 0 - 2 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La ostia puta FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Germán Alvarenga va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, ostia, al minut 5. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yves Ballmann va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Thord Hökfeldt va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Josías Leon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Després de 62 minuts jugats, Germán Alvarenga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Escobedo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Iván Escobedo estava fent un bon partit.

Cuervos Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats de Cuervos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Harald Herén va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Suso Cereixas rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jan-Kees Bronsgeest, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!
  • 170 Minuto 102 (Gol de falta): Al minut 102, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Roelf van der Sterre posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.
  • 183 Minuto 110 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 110, Cuervos va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Harald Herén.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Harald Herén estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Suso Cereixas, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Cuervos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Roelf van der Sterre no va poder controlar.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Suso Cereixas va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Es duien 88 minuts de partit jugats quan Jorge Chaparris va estar a punt de posar per davant a Cuervos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Germán Boquera va impedir un gol cantat.