Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playa San Lorenzo Forever (777697) - Equipo de los paspannines (1457999) » 452703747: T41/R2

Copa 452703747 Información oficial sobre el partido 452703747 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Playa San Lorenzo Forever Alineación oficial del equipo 'Playa San Lorenzo Forever' en el partido 0 - 6 Equipo de los paspannines Alineación oficial del equipo 'Equipo de los paspannines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Playa San Lorenzo Forever Alineación oficial del equipo 'Playa San Lorenzo Forever' en el partido 0 - 7 Equipo de los paspannines Alineación oficial del equipo 'Equipo de los paspannines' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playa San Lorenzo Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PSL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Assini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Mirko Rovatti s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Equipo de los paspannines

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Mario Garifullina va posar els visitants paspannines per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mario Garifullina va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Eduardo Soldevilla va augmentar l'avantatge de paspannines a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pepe Uixera, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Werner Haagen es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Joan Olivera per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 79 passava a ser 0 - 5.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Jindřich Oujezdský estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mario Garifullina va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 6 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): paspannines va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Yakup Sevgen va quedar-se sol davant el porter Yannic Weinberger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Faustino Eva es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mario Garifullina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joan Olivera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Mario Garifullina va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joan Olivera al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faustino Eva de paspannines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.