Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichao (774631) - N.f.n (1368833) » 452703364: T41/R2

Copa 452703364 Información oficial sobre el partido 452703364 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 3 - 2 N.f.n Alineación oficial del equipo 'N.f.n' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 0 - 1 N.f.n Alineación oficial del equipo 'N.f.n' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichao

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Darcy Rusomando va donar a Bichao un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 136 Minuto 19 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Róbert Littomericzky s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Tomasz Wasiniewski, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.
  • 123 Minuto 103 (Gol por la derecha): Passats 103 minuts, Darcy Rusomando, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Bichao es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bichao a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Darcy Rusomando va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Darcy Rusomando es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Darcy Rusomando, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nasi Torrell de Bichao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nasi Torrell va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en Rolof Glowatz de Bichao va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): Darcy Rusomando no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

N.f.n

Goles Goles

  • 154 Minuto 28 (Gol de penalti): El jugador de N.f.n Hilário Ferreira va anotar des dels 11 metres al minut 28, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gaetano Panero que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Arturo del Hoyo al minut 11 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Gaetano Panero per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Arturo del Hoyo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Al minut 98, un refús desafortunat de Reuf Ugljanin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ildefons Oliu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.