Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Matilico (1416519) - Sangra Porco (433636) » 452702661: T41/R2

Copa 452702661 Información oficial sobre el partido 452702661 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Atletico Matilico Alineación oficial del equipo 'Atletico Matilico' en el partido 0 - 4 Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Matilico Alineación oficial del equipo 'Atletico Matilico' en el partido 2 - 1 Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,1 % 18,2 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Matilico

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tellis Vassilias de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Gelindo Biffino es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Rafael Castellanos va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gabriel Edler. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 65 (Lesión): Atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Reyes Ortega no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sigismundo Guarrat al camp.

Sangra Porco

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jordi Ciurana quedar desmarcat i marcar per a Sangra al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Jordi Ciurana de Sangra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador Esteban López-Pintado de Sangra es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jordi Ciurana de Sangra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Esteban López-Pintado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Sangra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Massimo Giletti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Epalza.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Raúl Vargas de Sangra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo Giletti de Sangra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.