Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_Asturcones_ (1456739) - FC JDC (1595297) » 452702593: T41/R2

Copa 452702593 Información oficial sobre el partido 452702593 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Kamelot FC Alineación oficial del equipo 'Kamelot FC' en el partido 3 - 2 Balinus Team Alineación oficial del equipo 'Balinus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kamelot FC Alineación oficial del equipo 'Kamelot FC' en el partido 1 - 0 Balinus Team Alineación oficial del equipo 'Balinus Team' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamelot FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Yann Fauque és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Arturo Hellal perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jean-Paul Kampherbeek de Kamelot va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 115 Minuto 96 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Cardeo no va poder aturar Matei Idomir de Kamelot, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 96 el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Passaven 100 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Matei Idomir va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rico Gersbach de Kamelot es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Kamelot va fer una substitució al minut 39. Berry Frissen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Michał Żołędziowski.

Balinus Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Balinus van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Marco Antonio López.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Isidro Ricardos sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pelayo Ballesta que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fabián Navajas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Michał Żołędziowski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mario Sanz Magallón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Xurxo Tomás Marín va estar a punt de posar per davant a Balinus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michał Żołędziowski va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Balinus van sortir al contraatac al minut 70, però Abundio Solares va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Balinus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Xurxo Tomás Marín des de l'esquerra va sortir desviat.