Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic de Vigo (47490) - Tecnicosos FC (1579383) » 452702551: T41/R2

Copa 452702551 Información oficial sobre el partido 452702551 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido 1 - 4 rayo rafael Alineación oficial del equipo 'rayo rafael' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido 1 - 2 rayo rafael Alineación oficial del equipo 'rayo rafael' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic de Vigo

Goles Goles

  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ulf Povlsen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Celtic van sortir al contraatac al minut 29, però Ömer Faruk Efe va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ahoztar Barainkabengoetxea va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Després de 33 minuts, Celtic va veure com el seu jugador Pachi Algaba havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Yannick Hemmerling entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Celtic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ladislav Hric no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Vega al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): En Simeón Gacitua va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

rayo rafael

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Viljami Miettinen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): rafael va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 70. Melcior Padrós va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Inocencio Monroy de rafael va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Inocencio Monroy va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 1 - 4 per a rafael.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Antoine Garbay va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Konrad Patyński, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoine Garbay de rafael va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.