Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

del aguila c.f. (1414758) - Racing Avatar (1370874) » 452701048: T41/R2

Copa 452701048 Información oficial sobre el partido 452701048 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido 0 - 2 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido 0 - 2 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

del aguila c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Ejlif Zarp va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nino Oggier.

Racing Avatar

Goles Goles

  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Elies Vidiella va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 135 Minuto 112 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Orhan Veli Edhem de Racing va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Göran Carlell va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Orhan Veli Edhem va superar els defenses rivals per velocitat al minut 59 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Heiko Zugriegl va estar a punt de posar per davant a Racing amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juhani Nampajärvi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renato Meletti de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25 del partit, Renato Meletti de l'equip Racing, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 117 (Tirita (médico)): Manuel González Zorrilla es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.