Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kiara F C (779593) - Steaua del Búcaro (1438106) » 452700593: T41/R2

Copa 452700593 Información oficial sobre el partido 452700593 en Hattrick

11.09.2013 12:15:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 2

kiara F C Alineación oficial del equipo 'kiara F C' en el partido 3 - 0 Boldis F.C. Alineación oficial del equipo 'Boldis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kiara F C Alineación oficial del equipo 'kiara F C' en el partido 0 - 3 Boldis F.C. Alineación oficial del equipo 'Boldis F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kiara F C

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jonatan Llorca es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Hamza Dikri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de kiara, Alfonso Salas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de kiara Şinasi Kutlutürk no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Alberto Nájera Blasco es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 0.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Celino Azcarate no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Carlos Alberto Nájera Blasco encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 0 per a kiara.

Boldis F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de César Becerra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Berástegui no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Jonatan Llorca quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Ricard Campanera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Boldis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Fernando Montes Fuentes va quedar-se sol davant el porter César Becerra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Boldis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Tomás Tabora va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sandro Sobis de Boldis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Berástegui de Boldis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Boldis, Jordi Brujas, col·locà la pilota just a les mans d'en César Becerra. El marcador: 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Boldis Jonatan Llorca va intentar enganyar César Becerra amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Loïc Davignon de Boldis va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 0.