Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gilis (1418539) - Brugalitos Unidos (1371866) » 443754799: T41/J11/X

Liga 443754799 Información oficial sobre el partido 443754799 en Hattrick

16.11.2013 14:25:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / X.3870 (182437)

gilis Alineación oficial del equipo 'gilis' en el partido 3 - 3 Brugalitos Unidos Alineación oficial del equipo 'Brugalitos Unidos' en el partido
Pedro Avín (11') 1 - 0
1 - 1 Jorge Rubio Vega (74')
1 - 2 Vicente Torralva (76')
Matías Cosculluela (80') 2 - 2
Norberto Beiro (84') 3 - 2
3 - 3 Vicente Torralva (86')
gilis Alineación oficial del equipo 'gilis' en el partido 3 - 3 Brugalitos Unidos Alineación oficial del equipo 'Brugalitos Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
gilis Alineación oficial del equipo 'gilis' en el partido 6 - 1 Brugalitos Unidos Alineación oficial del equipo 'Brugalitos Unidos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gilis

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): gilis s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Pedro Avín per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Laurín Yébenes va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Matías Cosculluela la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Corria el minut 84 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Norberto Beiro, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Santiago Eres va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de gilis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): gilis va ser a punt de marcar al minut 6, quan el seu jugador Laurín Yébenes va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Norberto Beiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pedro Avín va rematar alt.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Avín va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Luis Foquet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Saenz Moreno de gilis es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Keltso Elorrio.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Agustín Sepúlveda no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Brugalitos Unidos

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Jorge Rubio Vega va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Brugalitos va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Óscar Mir, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vicente Torralva que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Vicente Torralva que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Cantera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Brugalitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Giménez de Brugalitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Al minut 53, Francisco Cantera de Brugalitos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.