Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moja United F.C. (779217) - RAITON F.C (988271) » 443751189: T41/J4/X

Liga 443751189 Información oficial sobre el partido 443751189 en Hattrick

28.09.2013 14:25:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / X.3806 (182373)

Moja United F.C. Alineación oficial del equipo 'Moja United F.C.' en el partido 5 - 1 RAITON F.C Alineación oficial del equipo 'RAITON F.C' en el partido
0 - 1 Manuel Maestro (14')
Melcior Tort (26') 1 - 1
Pedro Solano (35') 2 - 1
Gaxen Frau Silvestre (57') 3 - 1
Gaxen Frau Silvestre (58') 4 - 1
Miquel Marcé (69') 5 - 1
Moja United F.C. Alineación oficial del equipo 'Moja United F.C.' en el partido 5 - 1 RAITON F.C Alineación oficial del equipo 'RAITON F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Moja United F.C. Alineación oficial del equipo 'Moja United F.C.' en el partido 3 - 3 RAITON F.C Alineación oficial del equipo 'RAITON F.C' en el partido
Tiene suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,8 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moja United F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de United amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Melcior Tort, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Pedro Solano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de United.
  • 105 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Pedro Solano va descol·locar totalment la defensa contrària i Gaxen Frau Silvestre no va perdonar i va marcar el 3 - 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de United va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gaxen Frau Silvestre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Miquel Marcé va augmentar l'avantatge de United a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Eraso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Melcior Tort ocupà el lloc d'en Eduardo Guirior al 5 minuts, dos minuts després que el jugador de United quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): United es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gaxen Frau Silvestre no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Serrano al camp.

RAITON F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): RAITON va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Manuel Maestro va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RAITON la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Manuel Maestro quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Francesc de Pau Salort va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Francisco González de RAITON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.