Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PsYcHOcAnDY C.F. (1601722) - Los ultimos de la liga(por la cola) (1419547) » 443732482: T41/J3/X

Liga 443732482 Información oficial sobre el partido 443732482 en Hattrick

21.09.2013 14:25:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / X.3472 (182039)

PsYcHOcAnDY C.F. Alineación oficial del equipo 'PsYcHOcAnDY C.F.' en el partido 1 - 2 Los ultimos de la liga(por la cola) Alineación oficial del equipo 'Los ultimos de la liga(por la cola)' en el partido
0 - 1 Luis Albán (18')
0 - 2 Amadeo Bahamonde (79')
Enrique Guilla (83') 1 - 2
PsYcHOcAnDY C.F. Alineación oficial del equipo 'PsYcHOcAnDY C.F.' en el partido 1 - 2 Los ultimos de la liga(por la cola) Alineación oficial del equipo 'Los ultimos de la liga(por la cola)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PsYcHOcAnDY C.F. Alineación oficial del equipo 'PsYcHOcAnDY C.F.' en el partido 2 - 5 Los ultimos de la liga(por la cola) Alineación oficial del equipo 'Los ultimos de la liga(por la cola)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PsYcHOcAnDY C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Enrique Guilla de PsYcHOcAnDY va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Cristino Saldaña arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Remi Nieto-Armijo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El PsYcHOcAnDY va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Prudenci Artells la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Javier Sevilleja hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pablo García. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Los ultimos de la liga(por la cola)

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Cuaiz arribés a peus de Luis Albán, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a liga(por el 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Amadeo Bahamonde, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Federico Erloeta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Tolosa de liga(por amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 15 de partit, quan un jugador de liga(por, en Federico Erloeta, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Marcos Tolosa de liga(por es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Marcos Tolosa de liga(por va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Ángel Prada va entrar en el seu lloc.