Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a.c.aguilas (1416509) - Lozoya F.C. (1579873) » 443729904: T41/J3/X

Liga 443729904 Información oficial sobre el partido 443729904 en Hattrick

21.09.2013 14:25:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / X.3426 (181993)

a.c.aguilas Alineación oficial del equipo 'a.c.aguilas' en el partido 3 - 0 Lozoya F.C. Alineación oficial del equipo 'Lozoya F.C.' en el partido
Miguel Villa (29') 1 - 0
Javier Costa (77') 2 - 0
Martín Toro (85') 3 - 0
a.c.aguilas Alineación oficial del equipo 'a.c.aguilas' en el partido 3 - 0 Lozoya F.C. Alineación oficial del equipo 'Lozoya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
a.c.aguilas Alineación oficial del equipo 'a.c.aguilas' en el partido 7 - 1 Lozoya F.C. Alineación oficial del equipo 'Lozoya F.C.' en el partido
Es un cenizo 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.c.aguilas

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): a.c.aguilas prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Miguel Villa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan a.c.aguilas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier Costa des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Martín Toro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a a.c.aguilas.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de a.c.aguilas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de a.c.aguilas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 15 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Campio Alfeirán, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lozoya. La jugada d'estratègia del a.c.aguilas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrian Verşigan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a a.c.aguilas va estar a punt d'arribar en un córner. En Javier Costa va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Bayrru Idali una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Borja Labraña va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bayrru Idali de a.c.aguilas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Campio Alfeirán.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 3 (Tirita (médico)): Semblava que Jorge Ramos Linde s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de a.c.aguilas, en Javier Costa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Lozoya F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 51, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jorge Ramos Linde va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fernando Indurain des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego Francisco Sendoya s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.