Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid United CF (1372659) - cardes de maravella (794478) » 443727199: T41/J13/X

Liga 443727199 Información oficial sobre el partido 443727199 en Hattrick

30.11.2013 14:25:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / X.3377 (181944)

Madrid United CF Alineación oficial del equipo 'Madrid United CF' en el partido 5 - 2 cardes de maravella Alineación oficial del equipo 'cardes de maravella' en el partido
0 - 1 Francisco Eguiarte (18')
Argider Torres (22') 1 - 1
1 - 2 Tomàs Sampol (24')
Florea Deneş (31') 2 - 2
Esteban Sanmartín (38') 3 - 2
Florea Deneş (55') 4 - 2
Florea Deneş (76') 5 - 2
Madrid United CF Alineación oficial del equipo 'Madrid United CF' en el partido 5 - 2 cardes de maravella Alineación oficial del equipo 'cardes de maravella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Madrid United CF Alineación oficial del equipo 'Madrid United CF' en el partido 3 - 1 cardes de maravella Alineación oficial del equipo 'cardes de maravella' en el partido
Tiene suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid United CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Madrid van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Argider Torres va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Florea Deneş va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Madrid empatava el partit, 2 a 2, al minut 31.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 38 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Esteban Sanmartín llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Madrid va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Florea Deneş va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Madrid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Florea Deneş progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Gerardo Martínez Rueda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florea Deneş! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Ribes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Roberto Robles gairebé va marcar per a Madrid des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Roberto Robles ocupà el lloc d'en Juan Villafuentes al 52 minuts, dos minuts després que el jugador de Madrid quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

cardes de maravella

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francisco Eguiarte que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 136 Minuto 24 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Francisco Fuica s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Tomàs Sampol, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de maravella, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Francisco Eguiarte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jordi Saburit que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de maravella va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Severino Isasti va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del maravella va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Isidro Méndez Mora no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Severino Isasti de maravella es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Hèctor Garés de maravella va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Julio Barruso va entrar en el seu lloc.