Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Aldea C.F. (774464) - ciudad de plasencia (309405) » 443708941: T41/J12/X

Liga 443708941 Información oficial sobre el partido 443708941 en Hattrick

23.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / X.3051 (171378)

Real Aldea C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aldea C.F.' en el partido 2 - 3 ciudad de plasencia Alineación oficial del equipo 'ciudad de plasencia' en el partido
0 - 1 Oriol Agarrado (21')
Firmo da Vila (35') 1 - 1
Angel Tzekov (53') 2 - 1
2 - 2 Carlos Puch (62')
2 - 3 Estanislao Domingotegui (72')
Real Aldea C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aldea C.F.' en el partido 2 - 3 ciudad de plasencia Alineación oficial del equipo 'ciudad de plasencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Aldea C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aldea C.F.' en el partido 6 - 2 ciudad de plasencia Alineación oficial del equipo 'ciudad de plasencia' en el partido
Es un cenizo 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Aldea C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Aldea s'esgargamellaven dempeus per esperonar Firmo da Vila que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): En Baldomero Getino entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Aldea, un peu providencial d'en Angel Tzekov va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Baldomero Getino va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Youssouf Naji va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Tantín Fabián es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Baldomero Getino de Aldea va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Manuel Rada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Alejandro Medina va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Juan Manuel Rada es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Firmo da Vila.

ciudad de plasencia

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El plasencia va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Oriol Agarrado rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 21.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 62. L'anotador per plasencia va ser Carlos Puch, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, plasencia es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Estanislao Domingotegui es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Estanislao Domingotegui va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Zeineddine Habib, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zeineddine Habib de plasencia es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Oriol Agarrado no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Fidel Adalid.