Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reial Inca Futbol Club (1368089) - CentralPerk HT* Team (1435193) » 443705813: T41/J14/X

Liga 443705813 Información oficial sobre el partido 443705813 en Hattrick

07.12.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / X.2995 (171322)

Reial Inca Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Reial Inca Futbol Club' en el partido 1 - 2 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
0 - 1 Angel Sheremetov (28')
0 - 2 Florin Bretoiu (39')
Francisco Zaldívar (58') 1 - 2
Reial Inca Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Reial Inca Futbol Club' en el partido 1 - 2 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reial Inca Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Reial Inca Futbol Club' en el partido 4 - 1 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Inca Futbol Club

Goles Goles

  • 104 Minuto 58 (Gol de penalti): Futbol aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Francisco Zaldívar al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Ramon Montlleó va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Futbol.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Guillermo Figuerola va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hélder Rioja va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Calixto Goyeneta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 61, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Futbol va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luis Enrique Azorín la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Fidel Estévez ocupà el lloc d'en Guillermo Figuerola al 55 minuts, dos minuts després que el jugador de Futbol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

CentralPerk HT* Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Angel Sheremetov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Florin Bretoiu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Angel Sheremetov de CentralPerk es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Uixera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Sheremetov va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que CentralPerk va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.