Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alderaan F.C. (309247) - Frente Atletico (994111) » 443698764: T41/J2/X

Liga 443698764 Información oficial sobre el partido 443698764 en Hattrick

14.09.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / X.2870 (171197)

Alderaan F.C. Alineación oficial del equipo 'Alderaan F.C.' en el partido 2 - 2 Frente Atletico Alineación oficial del equipo 'Frente Atletico' en el partido
0 - 1 Feliciano Inclán (22')
0 - 2 Feliciano Inclán (23')
Aladino das Escobras (29') 1 - 2
Juan José Toro Díaz (34') 2 - 2
Alderaan F.C. Alineación oficial del equipo 'Alderaan F.C.' en el partido 2 - 2 Frente Atletico Alineación oficial del equipo 'Frente Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alderaan F.C. Alineación oficial del equipo 'Alderaan F.C.' en el partido 3 - 2 Frente Atletico Alineación oficial del equipo 'Frente Atletico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alderaan F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els seguidors del Alderaan van tornar a saltar d'alegria al minut 29. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Aladino das Escobras que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Juan José Toro Díaz de Alderaan va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergi Galcerà va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Alderaan a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergi Grioles va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alderaan va ser a punt de marcar al minut 51, quan el seu jugador Diego Tornos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El Alderaan va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pedro Valles la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Isturiz de Alderaan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Alderaan va fer una substitució al minut 24. Marcel Ubach va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joan Auguet.

Frente Atletico

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Feliciano Inclán al minut 22 va permetre a Atletico prendre avantatge per 0 - 1.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Atletico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Feliciano Inclán va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Burni Larreta va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Carretón va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quique Cabarrús de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.