Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua de la Palma (1418343) - BeguesTown FC (490112) » 443690104: T41/J7/X

Liga 443690104 Información oficial sobre el partido 443690104 en Hattrick

19.10.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / X.2715 (171042)

Steagua de la Palma Alineación oficial del equipo 'Steagua de la Palma' en el partido 4 - 0 BeguesTown FC Alineación oficial del equipo 'BeguesTown FC' en el partido
Ángel Herada (9') 1 - 0
Bouziane Ouzal (16') 2 - 0
Fabián Tejedor (35') 3 - 0
Marcelo Apraiz (40') 4 - 0
Steagua de la Palma Alineación oficial del equipo 'Steagua de la Palma' en el partido 4 - 0 BeguesTown FC Alineación oficial del equipo 'BeguesTown FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Steagua de la Palma Alineación oficial del equipo 'Steagua de la Palma' en el partido 5 - 1 BeguesTown FC Alineación oficial del equipo 'BeguesTown FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de la Palma

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Ángel Herada, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Steagua va aconseguir el 2 - 0 quan Bouziane Ouzal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabián Tejedor va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Als 40 minuts, Marcelo Apraiz va ampliar l'avantatge de Steagua amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ángel Herada, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 47 podia haver acabat en gol, però Joseba Erbinartegarai va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabián Tejedor. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabián Tejedor de Steagua es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Pauliño Riazor, de Steagua, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Armando Casaldaguilla el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Fabián Tejedor tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

BeguesTown FC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 58 en Quintín Cualedro va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Publio Domingo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Jorge Vicente Rivero Figueroa completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): BeguesTown va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rafael Pontejos.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Al minut 11, Pere Ballús de BeguesTown es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Angel Polendakov se sentia fresc com una rosa.