Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

all i oli (119708) - real murcia ole ole (1461602) » 443690088: T41/J3/X

Liga 443690088 Información oficial sobre el partido 443690088 en Hattrick

21.09.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / X.2715 (171042)

all i oli Alineación oficial del equipo 'all i oli' en el partido 1 - 1 real murcia ole ole Alineación oficial del equipo 'real murcia ole ole' en el partido
0 - 1 Roy Araque (38')
Rubén Quijanopeinado (87') 1 - 1
all i oli Alineación oficial del equipo 'all i oli' en el partido 1 - 1 real murcia ole ole Alineación oficial del equipo 'real murcia ole ole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
all i oli Alineación oficial del equipo 'all i oli' en el partido 5 - 0 real murcia ole ole Alineación oficial del equipo 'real murcia ole ole' en el partido
Es un cenizo 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

all i oli

Goles Goles

  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rubén Quijanopeinado de all va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 66 (Ocasión de falta): En José Miguel Peña Lorca tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): all enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): all va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wernher Snee ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eugeni Belda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Raúl Rojas de all va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Jorge Villafañe ocupà el lloc d'en Eugeni Belda al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de all quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

real murcia ole ole

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): En Roy Araque va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 38. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Santiago Martínez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernán Tirol, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): murcia va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador José Luis Doblado va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gaizka Arango va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Salvador Fernán Pérez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Miguel Ángel Posadas de murcia es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.