Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. BERCEDO (120845) - amigos de borja salameros aberronchos (1338126) » 443688578: T41/J4/X

Liga 443688578 Información oficial sobre el partido 443688578 en Hattrick

28.09.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / X.2688 (171015)

S.D. BERCEDO Alineación oficial del equipo 'S.D. BERCEDO' en el partido 3 - 4 amigos de borja salameros aberronchos Alineación oficial del equipo 'amigos de borja salameros aberronchos' en el partido
Mario Montero (10') 1 - 0
1 - 1 Jesús Fortià (12')
Mauro Goicoa (35') 2 - 1
2 - 2 Martín Garriga (47')
2 - 3 Martín Garriga (81')
Juan José Puig Leal (83') 3 - 3
3 - 4 Wilson Mina (86')
S.D. BERCEDO Alineación oficial del equipo 'S.D. BERCEDO' en el partido 3 - 4 amigos de borja salameros aberronchos Alineación oficial del equipo 'amigos de borja salameros aberronchos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
S.D. BERCEDO Alineación oficial del equipo 'S.D. BERCEDO' en el partido 3 - 2 amigos de borja salameros aberronchos Alineación oficial del equipo 'amigos de borja salameros aberronchos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. BERCEDO

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Mario Montero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mauro Goicoa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Juan José Puig Leal va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BERCEDO i marcant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a BERCEDO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Santiago Álvarez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): BERCEDO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Jesús Bombarely en un 1 contra 1 amb el porter Guiu Forés, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BERCEDO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan José Puig Leal de BERCEDO es va guanyar la targeta groga merescudament.

amigos de borja salameros aberronchos

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de aberronchos al minut 12. Jesús Fortià va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Martín Garriga que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Martín Garriga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BERCEDO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wilson Mina la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del aberronchos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de aberronchos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martín Garriga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Salvador Elias haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a aberronchos al minut 75.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Urraburu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.