Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

briscas FC (778013) - Pollensa F.C (1336998) » 443687750: T41/J7/X

Liga 443687750 Información oficial sobre el partido 443687750 en Hattrick

19.10.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / X.2673 (171000)

briscas FC Alineación oficial del equipo 'briscas FC' en el partido 1 - 1 Pollensa F.C Alineación oficial del equipo 'Pollensa F.C' en el partido
Alejandro Otero Goyanes (42') 1 - 0
1 - 1 Pedro Arrieta (86')
briscas FC Alineación oficial del equipo 'briscas FC' en el partido 1 - 1 Pollensa F.C Alineación oficial del equipo 'Pollensa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
briscas FC Alineación oficial del equipo 'briscas FC' en el partido 3 - 0 Pollensa F.C Alineación oficial del equipo 'Pollensa F.C' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

briscas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del briscas contenien la respiració mentre en Alejandro Otero Goyanes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de briscas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alejandro Otero Goyanes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Del Prado de briscas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El briscas ho intentava per la dreta per mitjà de Nuño González Doria, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stuart Haffey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nuño González Doria.

Pollensa F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Pedro Arrieta que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Pollensa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Canseco va desviar el xut final de Igon Zaldegi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bartomeu Folgarolas de Pollensa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Igon Zaldegi, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Arrieta no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rafael Dorregaray, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.