Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Peilas (1455008) - Los Calas (490268) » 443684013: T41/J10/X

Liga 443684013 Información oficial sobre el partido 443684013 en Hattrick

09.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / X.2606 (170933)

Los Peilas Alineación oficial del equipo 'Los Peilas' en el partido 0 - 3 Los Calas Alineación oficial del equipo 'Los Calas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Peilas Alineación oficial del equipo 'Los Peilas' en el partido 1 - 2 Los Calas Alineación oficial del equipo 'Los Calas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Peilas

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): El Los Peilas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Abdelqawi Chemlawi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Ramiro Muñoz de Los Peilas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Los Calas

Goles Goles

  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Paco Ramiro Muñoz s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Gotzon Belaustegigoitia, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, Calas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joseba Mikel Garraitza.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Roberto Ruso rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Pepe Valle Pérez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Roberto Ruso va estar a punt de posar per davant a Calas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Siñeriz va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Calas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joseba Mikel Garraitza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Wilmer Robles, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Calas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Reine de Calas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Valle Pérez de Calas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.