Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bacardi Gijón (1365488) - barcelonista3 (1434428) » 443682847: T41/J13/X

Liga 443682847 Información oficial sobre el partido 443682847 en Hattrick

30.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / X.2585 (170912)

Bacardi Gijón Alineación oficial del equipo 'Bacardi Gijón' en el partido 1 - 1 barcelonista3 Alineación oficial del equipo 'barcelonista3' en el partido
Emilio Desbanchs (11') 1 - 0
1 - 1 David Catico (36')
Bacardi Gijón Alineación oficial del equipo 'Bacardi Gijón' en el partido 1 - 1 barcelonista3 Alineación oficial del equipo 'barcelonista3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bacardi Gijón Alineación oficial del equipo 'Bacardi Gijón' en el partido 5 - 2 barcelonista3 Alineación oficial del equipo 'barcelonista3' en el partido
Es un cenizo 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bacardi Gijón

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Emilio Desbanchs de Bacardi aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jonàs Aiguasenosa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Jaume Duart va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Albert Boluda va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Isaac Nuell va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Joan Antoni Madaula va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Luis Vargas-Zúñiga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Bacardi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Vargas-Zúñiga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jonàs Aiguasenosa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Bacardi, en Emilio Desbanchs, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

barcelonista3

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 36 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en David Catico de barcelonista3 marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Òscar Vilatobà, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan José San Miguel Marín va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Albert Boluda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Mauro Casón ocupà el lloc d'en Òscar Vilatobà al 9 minuts, dos minuts després que el jugador de barcelonista3 quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.