Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zangano Express (1365346) - f.c. assassins creed (1593031) » 443681312: T41/J9/X

Liga 443681312 Información oficial sobre el partido 443681312 en Hattrick

02.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.2558 (170885)

Zangano Express Alineación oficial del equipo 'Zangano Express' en el partido 3 - 0 f.c. assassins creed Alineación oficial del equipo 'f.c. assassins creed' en el partido
Euloxio Filgueiras (22') 1 - 0
Rafael Bezares (30') 2 - 0
Jordi Cabarrús (34') 3 - 0
Zangano Express Alineación oficial del equipo 'Zangano Express' en el partido 3 - 0 f.c. assassins creed Alineación oficial del equipo 'f.c. assassins creed' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zangano Express Alineación oficial del equipo 'Zangano Express' en el partido 3 - 0 f.c. assassins creed Alineación oficial del equipo 'f.c. assassins creed' en el partido
Tiene un resultado normal 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zangano Express

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 22, indicava inequívocament que en Euloxio Filgueiras va saber trobar la xarxa rival. Zangano desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en Federico Martínez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Rafael Bezares que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zangano pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jordi Cabarrús va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Zangano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Rubén Araujo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Rubén Araujo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zangano.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Rubén Araujo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Bezares. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Alejandro Olmos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ruperto Riobó va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Euloxio Filgueiras de Zangano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 10 de partit, quan un jugador de Zangano, en Iván Sarriera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

f.c. assassins creed

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Aitor Hayos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.