Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martí.... (1431552) - JGB PALMETE (312939) » 443670024: T41/J13/X

Liga 443670024 Información oficial sobre el partido 443670024 en Hattrick

30.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / X.2356 (170683)

Martí.... Alineación oficial del equipo 'Martí....' en el partido 0 - 1 JGB PALMETE Alineación oficial del equipo 'JGB PALMETE' en el partido
0 - 1 Nil Canut (33')
Martí.... Alineación oficial del equipo 'Martí....' en el partido 0 - 1 JGB PALMETE Alineación oficial del equipo 'JGB PALMETE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Martí.... Alineación oficial del equipo 'Martí....' en el partido 2 - 1 JGB PALMETE Alineación oficial del equipo 'JGB PALMETE' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,8 % 28,0 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martí....

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Martí.... Víctor Caldentey quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Francisco Horión tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Caldentey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Augusto Tarazona va sortir coix del terreny de joc, substituït per Edu Serratusell. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 65 (Lesión): Martí.... es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Edu Serratusell no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Toledano al camp.

JGB PALMETE

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PALMETE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nil Canut va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Petrişor Sorici va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Alfonso Esaín, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Fernando Albero va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PALMETE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Simón Jiménez Umbral va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PALMETE va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Ricardo Torre va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Rodríguez Mariño de PALMETE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simón Jiménez Umbral de PALMETE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Francisco Rodríguez Mariño de PALMETE es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.