Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinkshadows (801060) - Depredadores F.C (1372177) » 443669144: T41/J3/X

Liga 443669144 Información oficial sobre el partido 443669144 en Hattrick

21.09.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / X.2341 (170668)

Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 3 - 3 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
0 - 1 José Luis Recuero (32')
Nicolás López Jiménez (37') 1 - 1
1 - 2 Josep Borredà (47')
Ignacio Rosanes (83') 2 - 2
Nicolás López Jiménez (85') 3 - 2
3 - 3 Josep Borredà (87')
Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 3 - 3 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 4 - 0 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinkshadows

Goles Goles

  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Una falta al minut 37 va proporcionar un lliure directe al Pinkshadows. Nicolás López Jiménez va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nicolás López Jiménez el va rematar Ignacio Rosanes amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.
  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 85, indicava inequívocament que en Nicolás López Jiménez va saber trobar la xarxa rival. Pinkshadows desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Rosanes va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Nicolás López Jiménez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nicanor Labra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Fares Oummi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ignacio Rosanes de Pinkshadows va intentar batre la porteria rival al minut 80 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Martínez Luna de Pinkshadows es va guanyar la targeta groga merescudament.

Depredadores F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 32, en Eugenio Sanguino la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José Luis Recuero que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 47, Ángel García de Cueto va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Josep Borredà, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): El jugador visitant Josep Borredà va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 87 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Guillermo Reguero Manjón va estar a punt de posar per davant a Depredadores amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Casquero va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Depredadores sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Luis Recuero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ángel García de Cueto de Depredadores va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Manel Ricón que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Josep Borredà de Depredadores va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.