Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ (440880) - Polyark (773630) » 443667695: T41/J5/X

Liga 443667695 Información oficial sobre el partido 443667695 en Hattrick

05.10.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / X.2315 (170642)

SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ Alineación oficial del equipo 'SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ' en el partido 6 - 3 Polyark Alineación oficial del equipo 'Polyark' en el partido
0 - 1 Beneharo Alberche (2')
Manuel Rubio Sáez (8') 1 - 1
1 - 2 Manuel Prado (16')
Julián Peña Bermudo (30') 2 - 2
2 - 3 Valeriano Vadillos (56')
Enrique Sánchez (66') 3 - 3
Albano Mazoi (67') 4 - 3
Matxin Ollomerkelin (89') 5 - 3
Manuel Rubio Sáez (89') 6 - 3
SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ Alineación oficial del equipo 'SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ' en el partido 6 - 3 Polyark Alineación oficial del equipo 'Polyark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ Alineación oficial del equipo 'SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ' en el partido 7 - 0 Polyark Alineación oficial del equipo 'Polyark' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD.MURCIA-ESMERALDA-JELI-MARILUZ

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manuel Rubio Sáez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SD.MURCIA-ESMERALDA empatava el partit, 1 a 1, al minut 8.
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Julián Peña Bermudo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Albano Mazoi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SD.MURCIA-ESMERALDA, Enrique Sánchez, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Albano Mazoi va donar a SD.MURCIA-ESMERALDA un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Matxin Ollomerkelin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, SD.MURCIA-ESMERALDA va aconseguir el 6 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Rubio Sáez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Matxin Ollomerkelin de SD.MURCIA-ESMERALDA va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 19, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SD.MURCIA-ESMERALDA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Albano Mazoi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12 en Ashley Penniworth va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Polyark

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Polyark va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Beneharo Alberche va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Polyark prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Manuel Prado.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Valeriano Vadillos rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Santiago Barro, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mahmoud Damoun va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oswaldo Fernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Prats de Polyark va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Diego Blanca de Polyark es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.