Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Saktop (801901) - bokaxankla (798815) » 443660043: T41/J10/X

Liga 443660043 Información oficial sobre el partido 443660043 en Hattrick

09.11.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / X.2178 (170505)

U.D. Saktop Alineación oficial del equipo 'U.D. Saktop' en el partido 3 - 3 bokaxankla Alineación oficial del equipo 'bokaxankla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Saktop Alineación oficial del equipo 'U.D. Saktop' en el partido 1 - 2 bokaxankla Alineación oficial del equipo 'bokaxankla' en el partido
Tiene suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Saktop

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Saktop s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ildelfonso Adalia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Saktop va agafar avantatge al minut 31 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Salvador Mellizo fent així el 2 - 1.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Salvador Mellizo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Diego Gonzálvez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

bokaxankla

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del bokaxankla va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernán Cantón-Salazar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Uztaritz Ezkurra marqués l'empat. Al minut 64 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Moisés Laplaceta va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a bokaxankla al minut 12, però el xut de Uztaritz Ezkurra va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): bokaxankla va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Moisés Laplaceta que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Moisés Laplaceta va ridiculitzar a en Willfried Koschatzky amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Ibaceta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uztaritz Ezkurra de bokaxankla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Hermenegild Payàs de bokaxankla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.