Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico_de_Madrid (1435533) - natura sport c.f. (1592069) » 443647044: T41/J9/X

Liga 443647044 Información oficial sobre el partido 443647044 en Hattrick

02.11.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.1946 (167201)

Atletico_de_Madrid Alineación oficial del equipo 'Atletico_de_Madrid' en el partido 3 - 0 natura sport c.f. Alineación oficial del equipo 'natura sport c.f.' en el partido
Martín Fines (11') 1 - 0
César Muñoz Sánchez (83') 2 - 0
Ignacio Travesedo (85') 3 - 0
Atletico_de_Madrid Alineación oficial del equipo 'Atletico_de_Madrid' en el partido 3 - 0 natura sport c.f. Alineación oficial del equipo 'natura sport c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico_de_Madrid Alineación oficial del equipo 'Atletico_de_Madrid' en el partido 5 - 0 natura sport c.f. Alineación oficial del equipo 'natura sport c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico_de_Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Martín Fines, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atletico_de_Madrid es posava per davant!
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. César Muñoz Sánchez es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Atletico_de_Madrid i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 85 minuts de joc. Mentre en Ignacio Travesedo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Issan Hassani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletico_de_Madrid.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Ignacio Travesedo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Benítez va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Jesús Benítez de Atletico_de_Madrid gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Issan Hassani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Issan Hassani de Atletico_de_Madrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Issan Hassani de Atletico_de_Madrid va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

natura sport c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del natura sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ildefonso Chorén, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Issan Hassani va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Ildefonso Chorén de natura va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Quique Cosca va prendre el seu rol al minut 82.