Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrazas F.C. (124315) - jordiis (1578822) » 443645025: T41/J8/X

Liga 443645025 Información oficial sobre el partido 443645025 en Hattrick

26.10.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / X.1910 (167165)

Terrazas F.C. Alineación oficial del equipo 'Terrazas F.C.' en el partido 2 - 2 jordiis Alineación oficial del equipo 'jordiis' en el partido
0 - 1 Carlos Saura (12')
Anicet Guix (34') 1 - 1
1 - 2 Carlos Virto (37')
Ignacio Cocón (81') 2 - 2
Terrazas F.C. Alineación oficial del equipo 'Terrazas F.C.' en el partido 2 - 2 jordiis Alineación oficial del equipo 'jordiis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Terrazas F.C. Alineación oficial del equipo 'Terrazas F.C.' en el partido 4 - 1 jordiis Alineación oficial del equipo 'jordiis' en el partido
Tiene mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terrazas F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Terrazas va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Anicet Guix, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Ignacio Cocón va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ignacio Alférez de Terrazas va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anicet Guix va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Blai Pinasa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Juanón Lario Oñate va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Limay Carretón va estar a punt d'empatar per a Terrazas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Blai Pinasa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Limay Carretón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Terrazas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Anicet Guix de Terrazas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ignacio Cocón, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Edgar Juventeny que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

jordiis

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dan Niculai la va rematar Carlos Saura amb una magnífica volea que va fer pujar per a jordiis el 0 - 1.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El jordiis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Carlos Virto va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del jordiis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nedyalko Dosev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Ebrar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Sergio Porcel Aguirre de jordiis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carlos Virto va prendre el seu rol al minut 28.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Rafael Cara ocupà el lloc d'en Carlos Rubio Envite al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de jordiis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.