Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astroblema C.F (776068) - Sbe Team (314438) » 443637318: T41/J13/X

Liga 443637318 Información oficial sobre el partido 443637318 en Hattrick

30.11.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / X.1772 (167027)

Astroblema C.F Alineación oficial del equipo 'Astroblema C.F' en el partido 3 - 1 Sbe Team Alineación oficial del equipo 'Sbe Team' en el partido
Raúl Medina Cantalejo (35') 1 - 0
Silo Cotoré (36') 2 - 0
2 - 1 Ghali Moiaëziz (61')
Ben Joshua Wackwitz (71') 3 - 1
Astroblema C.F Alineación oficial del equipo 'Astroblema C.F' en el partido 3 - 1 Sbe Team Alineación oficial del equipo 'Sbe Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Astroblema C.F Alineación oficial del equipo 'Astroblema C.F' en el partido 6 - 1 Sbe Team Alineación oficial del equipo 'Sbe Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astroblema C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Medina Cantalejo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Astroblema se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Astroblema va aconseguir el 2 - 0 quan Silo Cotoré va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Ben Joshua Wackwitz de Astroblema va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En José María Fillola del Astroblema ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Astroblema va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José María Fillola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Verdes.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Tío va ridiculitzar a en Olegario Deveso amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Ozkar Eiheraburu va fallar un penal al minut 43.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Verdes al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ioritz Mazo Martínez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ioritz Mazo Martínez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francés Villarán de Astroblema va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Ozkar Eiheraburu de Astroblema va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sbe Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors de Team no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ghali Moiaëziz va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olegario Deveso de Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Strange de Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilmer León de Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Benvingut Viguer va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Team estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Juan Francisco Navarro ocupà el lloc d'en Conrado Bieites al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Team quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.