Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE (1415147) - BARCINO FC (313518) » 443624896: T41/J1/X

Liga 443624896 Información oficial sobre el partido 443624896 en Hattrick

07.09.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / X.1551 (166806)

SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE' en el partido 3 - 0 BARCINO FC Alineación oficial del equipo 'BARCINO FC' en el partido
Cibrán Censilla (29') 1 - 0
Godfrey Shrimpton (37') 2 - 0
Cibrán Censilla (70') 3 - 0
SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE' en el partido 3 - 0 BARCINO FC Alineación oficial del equipo 'BARCINO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE' en el partido 3 - 2 BARCINO FC Alineación oficial del equipo 'BARCINO FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,1 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAL_DEPORTIVO_ZARAGOZA_LUCIA_DIVORCIATE

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el SAL_DEPORTIVO_ZARAG va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cibrán Censilla, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Godfrey Shrimpton va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SAL_DEPORTIVO_ZARAG a 3 - 0. Cibrán Censilla va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Danilo Romoli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cibrán Censilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Roger Vallespir va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Cibrán Censilla gairebé va marcar per a SAL_DEPORTIVO_ZARAG des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, Manuel Martínez Blanco gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Godfrey Shrimpton de SAL_DEPORTIVO_ZARAG es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Peregrino Tabora de SAL_DEPORTIVO_ZARAG va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BARCINO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Esteban Pinto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAL_DEPORTIVO_ZARAG. La jugada d'estratègia del BARCINO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alberto Iñigo-Ruiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Quique Zahonero va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juanón Navales.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Desgual de BARCINO es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.