Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Barcelonista Solsona (1338191) - Espana-Real (124731) » 443624562: T41/J2/X

Liga 443624562 Información oficial sobre el partido 443624562 en Hattrick

14.09.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / X.1545 (166800)

Penya Barcelonista Solsona Alineación oficial del equipo 'Penya Barcelonista Solsona' en el partido 3 - 2 Espana-Real Alineación oficial del equipo 'Espana-Real' en el partido
Luis Moreno Capitán (5') 1 - 0
Justo Lafuente (17') 2 - 0
Jorge García (61') 3 - 0
3 - 1 Josep David Termes (65')
3 - 2 Salvador Alaró (83')
Penya Barcelonista Solsona Alineación oficial del equipo 'Penya Barcelonista Solsona' en el partido 3 - 2 Espana-Real Alineación oficial del equipo 'Espana-Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Penya Barcelonista Solsona Alineación oficial del equipo 'Penya Barcelonista Solsona' en el partido 3 - 0 Espana-Real Alineación oficial del equipo 'Espana-Real' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Barcelonista Solsona

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis Moreno Capitán, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Justo Lafuente de La Penya va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge García, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a La Penya.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El La Penya ho intentava per la dreta per mitjà de Amábel Boaño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de La Penya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Moreno Capitán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Amábel Boaño de La Penya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Rafa Medina Martín no li va importar gens ni mica.

Espana-Real

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del La Penya. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep David Termes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Espana-Real es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 65.
  • 154 Minuto 83 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Salvador Alaró. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Enrique Arrieta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Espana-Real que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Josep David Termes ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.