Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dvj (311993) - C.F S.D Juventud (1434787) » 443619859: T41/J2/X

Liga 443619859 Información oficial sobre el partido 443619859 en Hattrick

14.09.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / X.1461 (166716)

dvj Alineación oficial del equipo 'dvj' en el partido 2 - 0 C.F S.D Juventud Alineación oficial del equipo 'C.F S.D Juventud' en el partido
Javier Mouré Romanillos (44') 1 - 0
Joel Rubio de Barrio (60') 2 - 0
dvj Alineación oficial del equipo 'dvj' en el partido 2 - 0 C.F S.D Juventud Alineación oficial del equipo 'C.F S.D Juventud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dvj Alineación oficial del equipo 'dvj' en el partido 5 - 0 C.F S.D Juventud Alineación oficial del equipo 'C.F S.D Juventud' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dvj

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del dvj va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Javier Mouré Romanillos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): dvj va augmentar la diferència quan Joel Rubio de Barrio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Mouré Romanillos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ander Sánchez Patierna va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Anselm Font per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Noe Sangro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dvj se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 44, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Rafa Romero Olmedo sempre els tira per la dreta i en Salvador Campa, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Semeno Bikarregi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El dvj ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Mouré Romanillos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Romero Olmedo de dvj va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Passats 22 minuts de joc, en Ander Sánchez Patierna de dvj va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

C.F S.D Juventud

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Paz Ramos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anselm Font es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 43 va fer que Miguel Lavena de Juventud hagués d'abandonar el terreny de joc. Raúl Jaimes va entrar al terreny de joc per suplir-lo.