Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHANEL (990507) - Spartak de Madrid (1435290) » 443616450: T41/J4/X

Liga 443616450 Información oficial sobre el partido 443616450 en Hattrick

28.09.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / X.1400 (166655)

CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido 3 - 1 Spartak de Madrid Alineación oficial del equipo 'Spartak de Madrid' en el partido
Julio Prados (3') 1 - 0
1 - 1 Rodrigo Camerón (15')
Julio Prados (49') 2 - 1
牛 (Niu) 绍杰 (Shaojie) (64') 3 - 1
CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido 3 - 1 Spartak de Madrid Alineación oficial del equipo 'Spartak de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido 3 - 4 Spartak de Madrid Alineación oficial del equipo 'Spartak de Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHANEL

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Julio Prados va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CHANEL.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julio Prados, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CHANEL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 49.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de CHANEL van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes 牛 (Niu) 绍杰 (Shaojie) augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Segimon Tarradas de CHANEL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rodrigo Camerón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Julio Prados estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CHANEL la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Spartak de Madrid

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Rodrigo Camerón de Spartak va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Rodolfo Monsalbe quasi aconsegueix empatar per Spartak al minut 50, però Enrique Cuadro Gutiérrez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Rodrigo Camerón va encarar al porter al 61, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodrigo Camerón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Joan Paré de Spartak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 6 de partit, quan un jugador de Spartak, en Teodor Roselló, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Spartak va fer una substitució al minut 57. Camil Chóver va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joan Paré.