Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Vodafone (48670) - Real Salas Valladolid F.C (991056) » 443600799: T41/J11/X

Evento: 032_3 (Una bona jornada va fer que el Inter Vodafone Arena presentés una entrada de 12000 espectadors. Hi havia un petit grup d'aficionats de l'equip visitant que feia estona que rondaven per l'estadi, ja que s'havien desplaçat en moto des de la dispesa on s'allotjaven els jugadors, fins l'estadi on es jugava el partit. En Jeff Guilarte va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Milton 'The Beast' Friedman i Adrian Sanatarchuk.)
Evento: 020_5 (El sistema tàctic escollit per l'entrenador del Vodafone va ser un 4-4-2.)
Evento: 021_1 (L'entrenador del Vodafone va seleccionar els següents jugadors: Solé - Pelegrín, Sabando, Gotrano, Noriega - Ameixeiras, Piña, Carbajo, López-Mingo - Urrutxurtu, Vera.

)
Evento: 020_1 (El Valladolid va sortir al camp amb un 4-4-2 d'inici.)
Evento: 021_5 (Els titulars del Valladolid van ser: Prestidge - Tenas, Valledor, Campani, Moreno Daoiz - Munell, Vuelvetoros, Berbegal, Bâlcea - Julve, Mascarreras.

)
Evento: 122_1 (Vodafone, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Gonzalo Vera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.)
Evento: 133_2 (Vodafone va aconseguir el 2 - 0 quan Casandro Ameixeiras va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.)
Evento: 252_1 (Valladolid va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 24, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tomeu Tenas.)
Evento: 510_2 (L'àrbitre va mostrar a Bonaventura Munell de Valladolid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.)
Evento: 131_3 (Una mica més tard, una estupenda combinació de Vodafone pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Sabando va posar el 3 - 0 al marcador.)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 3 - 0 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_1 (Domini dels 45 minuts pel Vodafone, amb un 55 per cent de la possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 150_4 (El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Valladolid sembla que dona bons resultats perquè al minut 64, Tomeu Tenas va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.)
Evento: 231_5 (En Gonzalo Vera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.)
Evento: 233_2 (En Carlos López-Mingo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.)
Evento: 243_5 (En un rebuig des de la defensa de Valladolid va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tomeu Tenas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.)
Evento: 185_2 (L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valladolid. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paco Gotrano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vodafone es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 75.)
Evento: 092_3 (Una greu lesió al minut 87 va fer que Miguel Alberto Carbajo de Vodafone hagués d'abandonar el terreny de joc. Julio Robledo Villa va entrar al terreny de joc per suplir-lo.)
Evento: 040_4 (A les estadístiques, domini del Vodafone, controlant la pilota un 61 per cent del temps.

)
Evento: 041_1 (L'estrella de Vodafone en aquest partit va ser José Piña.)
Evento: 042_5 (L'altra cara de la moneda la protagonitzà Pablo Solé, fent un partit molt fluix.)
Evento: 041_3 (El millor jugador de Valladolid va ser Enric Mascarreras. )
Evento: 042_2 (Álvaro Valledor, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 550_1 ()
Evento: 550_2 ()
Evento: 599_4 (El partit va finalitzar amb un 4 - 1 al marcador.)

Liga 443600799 Información oficial sobre el partido 443600799 en Hattrick

16.11.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / X.1120 (166375)

Inter Vodafone Alineación oficial del equipo 'Inter Vodafone' en el partido 4 - 1 Real Salas Valladolid F.C Alineación oficial del equipo 'Real Salas Valladolid F.C' en el partido
Gonzalo Vera (7') 1 - 0
Casandro Ameixeiras (21') 2 - 0
Rafael Sabando (32') 3 - 0
3 - 1 Tomeu Tenas (64')
Paco Gotrano (75') 4 - 1
Inter Vodafone Alineación oficial del equipo 'Inter Vodafone' en el partido 4 - 1 Real Salas Valladolid F.C Alineación oficial del equipo 'Real Salas Valladolid F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Inter Vodafone Alineación oficial del equipo 'Inter Vodafone' en el partido 6 - 1 Real Salas Valladolid F.C Alineación oficial del equipo 'Real Salas Valladolid F.C' en el partido
Tiene mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Vodafone

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Vodafone, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Gonzalo Vera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Vodafone va aconseguir el 2 - 0 quan Casandro Ameixeiras va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vodafone pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Sabando va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valladolid. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paco Gotrano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vodafone es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Vera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Carlos López-Mingo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

Real Salas Valladolid F.C

Goles Goles

  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Valladolid sembla que dona bons resultats perquè al minut 64, Tomeu Tenas va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Valladolid va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 24, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tomeu Tenas.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valladolid va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tomeu Tenas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bonaventura Munell de Valladolid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.