Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

utd canpeones (1579789) - Supa Sufla (124438) » 443597697: T41/J6/X

Liga 443597697 Información oficial sobre el partido 443597697 en Hattrick

12.10.2013 14:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / X.1065 (166320)

utd canpeones Alineación oficial del equipo 'utd canpeones' en el partido 0 - 1 Supa Sufla Alineación oficial del equipo 'Supa Sufla' en el partido
0 - 1 Karl Pye (74')
utd canpeones Alineación oficial del equipo 'utd canpeones' en el partido 0 - 1 Supa Sufla Alineación oficial del equipo 'Supa Sufla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
utd canpeones Alineación oficial del equipo 'utd canpeones' en el partido 1 - 3 Supa Sufla Alineación oficial del equipo 'Supa Sufla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

utd canpeones

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En César Aranda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): canpeones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Macedo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Candas quasi marca en una jugada assajada de córner que César Aranda havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Javier Caparrós va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Pinedo Salazar de canpeones es va emportar una amonestació al minut 47 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Clavero de canpeones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Diego Candas de canpeones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Supa Sufla

Goles Goles

  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Karl Pye que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sufla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raül Enrich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Karl Pye, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.