Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matagigantes (1372464) - R.C.D Bebeto (124761) » 443588291: T41/J6/X

Liga 443588291 Información oficial sobre el partido 443588291 en Hattrick

12.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / X.897 (96980)

matagigantes Alineación oficial del equipo 'matagigantes' en el partido 0 - 3 R.C.D Bebeto Alineación oficial del equipo 'R.C.D Bebeto' en el partido
0 - 1 Santi Escalante (40')
0 - 2 Adam Frije (84')
0 - 3 Santi Escalante (87')
matagigantes Alineación oficial del equipo 'matagigantes' en el partido 0 - 3 R.C.D Bebeto Alineación oficial del equipo 'R.C.D Bebeto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
matagigantes Alineación oficial del equipo 'matagigantes' en el partido 3 - 1 R.C.D Bebeto Alineación oficial del equipo 'R.C.D Bebeto' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matagigantes

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): matagigantes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Marcel Viladiu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Serra va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 el matagigantes va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Cabes no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Sergio Izco hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Adrián Ursúa. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcel Viladiu de matagigantes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del matagigantes puguin veure en José María Terán jugant de nou; ja que al minut 21 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ijinio Dolcinellas el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Marcel Viladiu va sortir coix del terreny de joc, substituït per Settimio Vegliante. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de matagigantes, en Dimitar Peshov, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Javier Menéndez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

R.C.D Bebeto

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Bebeto va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 40. Santi Escalante va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Adam Frije de Bebeto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bebeto augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Santi Escalante es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Serra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miguel Alberto Pedrero es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dante Loyola de Bebeto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.