Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinches C.F (1461645) - Deportivo de Barberá (439559) » 443588079: T41/J9/X

Liga 443588079 Información oficial sobre el partido 443588079 en Hattrick

02.11.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.893 (96976)

Pinches C.F Alineación oficial del equipo 'Pinches C.F' en el partido 0 - 3 Deportivo de Barberá Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Barberá' en el partido
0 - 1 Didako Uitzi (2')
0 - 2 Oinatz Sagastibeltza (15')
0 - 3 Francisco Arra (85')
Pinches C.F Alineación oficial del equipo 'Pinches C.F' en el partido 0 - 3 Deportivo de Barberá Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Barberá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinches C.F Alineación oficial del equipo 'Pinches C.F' en el partido 2 - 0 Deportivo de Barberá Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Barberá' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinches C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Laureà Rafart va estar a punt de marcar al minut 5 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan Fernando Mellado des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Sixte Vilajoana de Pinches va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Jordi Ricart no oblidarà el que li va passar durant el minut 60. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rafael Morán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Laureà Rafart va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pinches va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Sanz Magallón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Pinches va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan David París va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro González Valle de Pinches es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Diego Montes Sanz no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jesús Castaneo.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Ivan Josa de Pinches va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Deportivo de Barberá

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paco Chacín va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Didako Uitzi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al 15 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Deportivo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oinatz Sagastibeltza es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Arra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rafael Morán va entorpir al marcador d'en Didako Uitzi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alvino Errazquin de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fèlix Tolós de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.