Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Joyes de Marselle (123304) - Monarco (490406) » 443587127: T41/J9/X

Liga 443587127 Información oficial sobre el partido 443587127 en Hattrick

02.11.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.876 (96959)

F.C Joyes de Marselle Alineación oficial del equipo 'F.C Joyes de Marselle' en el partido 3 - 4 Monarco Alineación oficial del equipo 'Monarco' en el partido
0 - 1 David Enrique Albaladejo (11')
0 - 2 Frobert Münstereifel (28')
Juan González Zorrilla (33') 1 - 2
Ángel Manuel Igartua (37') 2 - 2
Dimitar Naumov (40') 3 - 2
3 - 3 David Enrique Albaladejo (55')
3 - 4 David Enrique Albaladejo (63')
F.C Joyes de Marselle Alineación oficial del equipo 'F.C Joyes de Marselle' en el partido 3 - 4 Monarco Alineación oficial del equipo 'Monarco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Joyes de Marselle Alineación oficial del equipo 'F.C Joyes de Marselle' en el partido 4 - 1 Monarco Alineación oficial del equipo 'Monarco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Joyes de Marselle

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Marselle per la dreta va donar com a resultat un gol de Juan González Zorrilla al minut 33 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va premiar Marselle amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dimitar Naumov va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Dimitar Naumov va sorprendre Lantz Zestau amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Marselle per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manolo Manrique, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Monarco. La jugada d'estratègia del Marselle per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan González Zorrilla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Marselle la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Héctor Valverde de Marselle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Monarco

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. David Enrique Albaladejo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Frobert Münstereifel, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 37 minuts Enrique Biglino es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Ángel Manuel Igartua que d'un gran xut va marcar per a Marselle el 2 - 2.
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Monarco va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Enrique Albaladejo aconseguint el 3 - 3.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 63, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Enrique Albaladejo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Nacho Ibarluce de Monarco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavier Codony es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Monarco es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fabio Claret no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Spínola al camp.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Sebastián Errazquin ocupà el lloc d'en Abelardo Moyano al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Monarco quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): David Enrique Albaladejo va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.