Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuensanta CF (772160) - Emerita Augusta F.C. (123158) » 443587124: T41/J8/X

Liga 443587124 Información oficial sobre el partido 443587124 en Hattrick

26.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / X.876 (96959)

Fuensanta CF Alineación oficial del equipo 'Fuensanta CF' en el partido 2 - 0 Emerita Augusta F.C. Alineación oficial del equipo 'Emerita Augusta F.C.' en el partido
Juan Galeano (76') 1 - 0
Adolfo Ronda (78') 2 - 0
Fuensanta CF Alineación oficial del equipo 'Fuensanta CF' en el partido 2 - 0 Emerita Augusta F.C. Alineación oficial del equipo 'Emerita Augusta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fuensanta CF Alineación oficial del equipo 'Fuensanta CF' en el partido 1 - 2 Emerita Augusta F.C. Alineación oficial del equipo 'Emerita Augusta F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 72,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuensanta CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Galeano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Fuensanta va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Adolfo Ronda la va transformar en el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Fuensanta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrián Valdés en un 1 contra 1 amb el porter Heriberto Ruiz Jiménez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Fuensanta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salvador Ballesté, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Adrián Valdés de Fuensanta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10, Ángel Sáez de Fuensanta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Safwane Samir va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cherardo Casalón.

Emerita Augusta F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Emerita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erasmo Carneiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Emerita van sortir al contraatac al minut 31, però Ariel Torralva va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Joseba Quintana va estar a punt de posar per davant a Emerita amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Santamaría va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bautista Barxa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Óscar Santamaría va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bautista Barxa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ariel Torralva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jürgen Alberth de Emerita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.