Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No Limits F.C. (31029) - Betis Extremeño Balompie (988316) » 443582971: T41/J6/X

Liga 443582971 Información oficial sobre el partido 443582971 en Hattrick

12.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / X.802 (96885)

No Limits F.C. Alineación oficial del equipo 'No Limits F.C.' en el partido 1 - 3 Betis Extremeño Balompie Alineación oficial del equipo 'Betis Extremeño Balompie' en el partido
0 - 1 Enrique Toledo (7')
Khalid Chipo (20') 1 - 1
1 - 2 Roberto Iturri (39')
1 - 3 Juan Luis Hombedeu (49')
No Limits F.C. Alineación oficial del equipo 'No Limits F.C.' en el partido 1 - 3 Betis Extremeño Balompie Alineación oficial del equipo 'Betis Extremeño Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No Limits F.C. Alineación oficial del equipo 'No Limits F.C.' en el partido 3 - 1 Betis Extremeño Balompie Alineación oficial del equipo 'Betis Extremeño Balompie' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Limits F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Pulpeiro da Veiga de Cascalla estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Khalid Chipo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Fernández Bautista! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Limits va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 53 que Horaţiu Ignat no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Rafael Vello no oblidarà el que li va passar durant el minut 69. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joanis Otezar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Albert Bonvehí.

Betis Extremeño Balompie

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Enrique Toledo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Gerard Güell es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Roberto Iturri per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 39 passava a ser 1 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Luis Hombedeu, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Germán Maestre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Toledo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Extremeño quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Iturri va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Florentino Solano de Extremeño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52 del partit, Florentino Solano de l'equip Extremeño, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.